Easy Ways to Transfer Knowledge

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Easy Ways to Transfer Knowledge

februarie 14 @ 2:00 pm - 4:30 pm

Vineri, 14 februarie 2020, ora 14:00, Biblioteca Judeteana Braila va gazdui evenimentul “Metode usoare pentru transferul cunostintelor” organizat de Asociatia Initiativa Cetatenilor Seniori in cadrul parteneriatului pentru proiectul Erasmus+ Easy Ways to Transfer Knowledge. Proiectul este coordonat de EFE din Letonia cu parteneri din Romania, Turcia, Bulgaria si Polonia.

Evenimentul este dedicat celor 20 de profesori si bibliotecari implicati in educatia adultilor si selectati pentru training pe baza manualului realizat in proiect. Vor fi prezenti si invitatii acestora , elevi adulti si persoane defavorizate cu posibilitati reduse de invatare si acces limitat la eductie .
Participantii vor prezenta cate o metoda de transfer de cunostinte aleasa dintre cele 25 cuprinse in manualul “Easy Ways to Transfer Knowledge” si vor adauga un exemplu propriu de buna practica .

Apoi vor participa la un experiment de autocunoastere si solutionare a unor situatii complicate numit “Patru Insule” condus de prof. Cristian Ene, voluntar in proiect . Educatorii, profesori si bibliotecari, vor primi certificat de participare la cerere. Evenimentul va fi filmat iar contributiile participantilor vor face parte din reportul final EFE catre Agentia Erasmus+ din Riga.
Accesul are loc pe baza de invitatie nominala . Viorica Alexandru, Cristian Ene si Nicoleta Murgu sustinuti de Laura Caplea vor fi interlocutorii participantilor de la Colegiul “Ana Aslan”, Sc Generala “Ion Creanga” si Biblioteca “Panait Istrati” din Braila.

Detalii

Data:
februarie 14
Timp:
2:00 pm - 4:30 pm

Loc de întâlnire

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Strada Oituz, Nr. 1
Brăila, România
+ Harta Google
Sit web:
www.bjbraila.ro
Font Resize