Festivalul Poveștilor pentru Toate Vârstele

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Poveștilor pentru Toate Vârstele

octombrie 16, 2019 @ 8:00 am - octombrie 18, 2019 @ 5:00 pm

În perioada 16-18 octombrie 2019, Biblioteca Județeană Brăila organizează un festival adresat oricărui brăilean care se simte capabil să transmită povești, dar și celor cărora le plac istorisirile. Vârsta, atât a povestitorilor, cât și a ascultătorilor nu are nicio relavanță pentru că evenimentul este organizat pe mai multe secțiuni:
– secțiunea pentru copii (preșcolari și elevi din ciclul primar): joi și vineri (17-18 octombrie), ora 9.00, la Secția pentru Copii. Ludotecă;
– secțiunea pentru copii (ciclul gimnazial), joi, 17 octombrie, ora 11, la Sala Fănuș Neagu;
– secțiunea pentru adolescenți, miercuri, 16 octombrie, ora 16, sala Panait Istrati;
– secțiunea pentru adulți, joi, 17 octombrie, ora 17.00.
Seara de joi, dedicată adulților, va fi specială, fiind invitați trei excelente povestitoare din Chișinău (Liliana Juc, Elena Taragan, Valentina Țîra) și una din Iași (Manuela T. Balașca-Mihoci). Se anunță deci o seară cu multe ore de povești cu tâlc, motivaționale, de viață, filosofice etc.

Le mulțumim partenerilor noștri din Brăila implicați în proiect pentru dăruire și pentru că aduc mai aproape de oameni povești frumoase și educative: Colegiul Economic Ion Ghica, Liceul N. Iorga, Liceul Tehnologic Anghel Saligny – Structura Școala Gimnazială C.S. Aldea.

Festivalul face parte din activitățile proiectului: Fabrica de Povești (- 2018 – 1-RO01-KA104-047849) finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene. Managerul proiectului și coordonatorul festivalului este dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul Bibliotecii.

Detalii

Începere:
octombrie 16, 2019 @ 8:00 am
Se termină:
octombrie 18, 2019 @ 5:00 pm
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Strada Oituz, Nr. 1
Brăila, România
+ Harta Google
Sit web:
www.bjbraila.ro
Font Resize