Prietenie …pe o … sfoară...virtuală

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prietenie …pe o … sfoară…virtuală

octombrie 5 @ 8:00 am - 5:00 pm

Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila derulează în perioada 5 – 31 octombrie 2020, proiectul Prietenie …pe o … sfoară…virtuală” .

Inițiat de Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov, parteneriatul educațional internațional  „Prietenie … pe o … sfoară…virtuală , aflat la a VIII-a ediție, constă în activități practice care îmbină lectura și desenul, promovând literatura pentru copii şi stimulând interesului pentru lectură a celor mici.

Tema pe care o propunem în acest an este dedicată celebrării operei lui Roald Dahl. Fiecare copil participant la program va realiza un desen inspirat de  îndrăgitele cărți ale lui Roald Dahl, autorul oferind minunate exemple de curaj, generozitate, prietenie și independență.

Dragilor, vă așteptăm să umplem sfoara  în culorile imaginației voastre cu personaje precum Matilda, James, Domnul Fox, vulpoiul fantastic, Charlie, Marele uriaș prietenos, Unchiul Oswald, Danny, campionul lumii, vrăjitoarele, George și multe altele.

Proiectul se adresează preșcolarilor și școlarilor de clase primare, cadrele didactice participante vor primi adeverințe. Urmăriți pagina de facebook a Ludotecii, pregătim mini concursuri cu premii pentru iubitorii cărților lui Roald Dahl. Dorința noastră este să aducem în atenția micuților, dar și a părinților și educatorilor, cât mai multe cărți valoroase și cât mai mulți scriitori pentru copii.

Coordonator: Doinița Mihaela Stanciu, Secția de Împrumut pentru Copii. Ludotecă.

Detalii

Data:
octombrie 5
Timp:
8:00 am - 5:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Strada Oituz, Nr. 1
Brăila, România
+ Harta Google
Sit web:
www.bjbraila.ro
Font Resize