Serviciile Bibliotecii

Servicii Gratuite

* Colecţii enciclopedice care cuprind: cărţi, ziare, reviste, legislaţie, documente cartografice (hărţi şi atlase), albume de artă, cursuri şi tratate, cărţi în limbi străine, materiale multimedia (casete video şi audio, CD-uri sau DVD-uri), bibliografie şcolară etc. * Acces gratuit la Internet în sediu şi în toate filialele. * Rezervarea, la cerere, a unor cărţi indisponibile la momentul solicitării. * Informaţii privind colecţiile şi serviciile Bibliotecii, oferite în toate secţiile de relaţii cu publicul. * Împrumut de carte, la cerere, din colecţiile altor biblioteci din ţară (solicitantul achită numai contravaloarea taxelor poştale). * Participarea la manifestări cultural-educative: lansări de cărţi, întâlniri cu scriitori, simpozioane, concursuri, videoproiecţii, expoziţii, etc.
* Cursuri din cele mai variate domenii organizate de formatorii noştri sau de parteneri în săli special amenajate şi dotate cu echipamente moderne.
* Cluburi dedicate unor categorii de vârstă specifice sau unor hobby-uri, permanente sau periodice.

Servicii Platite

Lista de tarife 2021

Întreaba bibliotecarul

Prin serviciul Întreab@ bibliotecarul vă punem la dispoziţie un spaţiu de comunicare interactiv pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră referitoare la informaţii existente în colectiile bibliotecii, precum si despre serviciile pe care vi le punem la dispoziţie.

Se poate utiliza completând formularul de mai jos.

Este obligatoriu să completaţi câmpurile marcate cu *.

Verificaţi dacă aţi scris corect adresa dvs. de e-mail.
Pentru bibliografii la cerere, vă rugam să vă adresaţi Secţiei de Referinţe Electronice şi Internet, Piaţa Poligon, nr.4; informaţii la telefon 0239 / 611292.
Răspunsurile la întrebările dumneavoastră vor fi date în cel mult 48 de ore (zile lucrătoare).

Font Resize