Catalogul Online

ACCESAȚI CATALOGUL ONLINE AICI

Catalogul electronic este o bază de date care conține toate colecțiile disponibile pentru public. Dacă vă interesează o anumită lucrare sau căutați o carte, o revistă sau chiar un document electronic nu este obligatoriu să vă deplasați până la sediul bibliotecii sau la una dintre filiale, ci doar căutați în baza date de unde veți putea afla situația acestuia, dacă este la raft sau împrumutat, precum și secția de unde se poate împrumuta.

Catalog online și Logare

Catalogul online poate fi accesat și din pagina de Logare.

Pentru a căuta în catalogul online NU este necesar să vă logați!

 

Accesarea contului online vă permite verificarea de la distanță a cărților pe care le aveți în cont, prelungirea lor; rezervări de carte; primirea de notificări legate de întârzieri ș.a.; scrierea de recenzii.

Pentru a beneficia de contul online e necesar ca în momentul înscrierii la bibliotecă să declarați o adresa de e-mail validă.  Veți primi un nume de utilizator, completat și în contractul d-voastră și sistemul va genera automat o parolă care va fi formată din data nașterii (AAAALLZZ). Ulterior, după prima logare veți avea posibilitatea să schimbați parola astfel încât numai d-voastră să aveți acces la cont.

Puteți accesa contul  d-voastră selectând  butonul Intră în cont din partea dreaptă sus a paginii de Logare.

TOP DOMENII ÎMPRUMUTATE

Literatură
61%
Artă
10%
Generalități
6%
Științe sociale
6%
Filosofie
4%
Științe aplicate
4%
Altele
9%

Cărți și periodice tipărite

Documente audiovizuale

Cărți electronice

Periodice electronice