Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Banometru – curs gratuit

februarie 22, 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

Brăilenii interesați de educație financiară se pot înscrie până pe 10 martie 2022 la cursul gratuit „Banometru”, organizat de Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și ING Bank. Subiectele abordate se referă la soluții concrete pentru cei care au ajuns în baza de rău platnici a băncilor, cum se gestionează veniturile în cazul în care se fac achiziții imobiliare cu credit bancar, cum se pot obține venituri suplimentare, sfaturi utile pentru antreprenorii aflați la început de drum, etc.
După ce participă la cursul introductiv, cei interesați se pot înscrie și la consultanță individuală, beneficiind de patru ședințe gratuite pe parcursul cărora se realizează un plan financiar adaptat situației date. Consultanții nu promovează produse sau servicii financiare, ei sunt acolo pentru a oferi informații despre sănătatea financiară, claritate în relația cu finanțele personale, sprijin și aplicabilitate.
Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii din Piața Poligon, nr.4 la Biroul de Înscrieri sau la telefon 0239 611292 (tasta 1). În funcție de numărul de înscriși organizatorii vor decide dacă întâlnirea va avea loc cu prezență fizică sau online, de asemenea ora cursului va fi anunțată ulterior.

Detalii

Dată:
februarie 22, 2022
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Categorie Eveniment: