Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

”COLECȚIONARUL și alte povestiri stranii” – lansare de carte

iunie 29, 2022 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Editura UP în colaborare cu Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila vă invită miercuri, 29 iunie 2022, orele 17.00 să participați la lansarea cărții ”COLECȚIONARUL și alte povestiri stranii” scrisă de Mircea Cărbunaru.

Invitați să prezinte cartea sunt: scriitoarea Oana Arion, director Editura UP și scriitorul Mihai Vintilă.

“Este un volum de povestiri cu osatură science-fiction şi accente de distopie. Povestirile din el sunt conectate la teme extrem de actuale: pandemia, războiul, schimbările climatice, dar cea mai importantă este raza de speranţă care poate fi regăsită printre rânduri; o fantă de lumină care răzbate timidă printre angoasele speciei noastre. Speranţa nu vine din neant, ea se construieşte din însăşi esenţa noastră umană, dacă vrem cu adevărat să salvăm această lume… Sunt crâmpeie de realitate strecurate cu abilitate printre pasaje de ficţiune pură, specifice genului science-fiction. Închei cu o invitaţie la lectură considerând că citirea Colecţionarului… este un timp câştigat pentru cititor, pentru dorinţa sa de cunoaştere şi autocunoaştere. Mai mult, cartea se citeşte uşor, construită voit cu o scriere fluidă, uşor de lecturat şi de asimilat.” – spune autorul pe pagina sa de socializare.

Evenimentul se desfășoară în Spațiul Cultural ”Dunărea” din cadrul Bibliotecii Județene (Piața Poligon nr. 4). Vă așteptăm!

Detalii

Dată:
iunie 29, 2022
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Piața Poligon nr. 4
Brăila, Brăila 810026 România
+ Hartă Google
Telefon
(0239) 626-128
Vezi site-ul web Loc de desfășurare