Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cartea Vie a Profesiei 2023

noiembrie 22, 2023 @ 11:00 am - 2:00 pm

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” organizează în data de 22 noiembrie la Casa Tineretului, între orele 11.00-14.00, proiectul CARTEA VIE A PROFESIEI, ediția a V-a. Proiectul se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, oferindu-le acestora posibilitatea să intre în contact cu profesioniști din diverse domenii care îi pot îndruma în alegerea viitoarei profesii.
Vor fi prezenți 40 de specialiști care practică meserii precum: polițist, militar, medic, asistent, avocat, procuror, judecător, grafician, speaker motivațional, web designer, profesor, specialist IT, psiholog, farmacist, actor/regizor, pompier, jurnalist, specialist marketing digital, designer vestimentar și multe alte profesii. La această ediție au confirmat participarea elevi din 12 licee brăilene însoțiți de profesori.
Tinerii au posibilitatea de a afla răspunsuri sincere și directe la întrebări precum: Cât de bine plătită este această meserie? Cât de ușor se obține un post în domeniu, care sunt studiile necesare? Care sunt satisfacțiile sau dezamăgirile întâmpinate?
Organizatori eveniment: Roxana Neagu, Laura Caplea, Leonard Neculae.
Vă amintim că la ultima ediție a proiectului din 2022 au participat aproximativ 1.000 de persoane (elevi, profesori și lectori), evenimentul bucurându-se de mare succes de la an la an.

Detalii

Dată:
noiembrie 22, 2023
Oră:
11:00 am - 2:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Casa Tineretului Brăila