Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Paul Munteanu – dublă lansare de carte

noiembrie 24, 2023 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 17.00, vă invităm la Biblioteca Județeană Brăila la dubla lansare de carte “Reflecții asupra vieții” și “Ghid al monumentelor de cultură și de artă din România” de Paul Munteanu. Vorbesc despre cărți profesorii: Paula Olșanschi și Octavian Osanu. Moderează: Dragoș Adrian Neagu, directorul bibliotecii.

Lucrarea “Reflecții asupra vieții” cuprinde o serie de cugetări și maxime legate de muncă și viață care sunt ușor de reținut de către generația tânără căreia autorul se adresează, în calitate de fost profesor cu ani mulți la catedră. “Temele tratate nu pot înlocui dezbaterile de la orele de dirigenție. Sper ca lucrarea să contribuie la formarea profilului moral al fiecărui tânăr în concordanță cu stadiul actual al evoluției societății ” ne spune autorul în introducerea volumului.

În “Ghidul monumentelor de cultură și de artă din România” cititorii pot descoperi informații complete și ilustrații despre monumente arhitectonice, cetăți și castele, statui și grupuri statuare, monumente dedicate eroilor neamului din diverse provincii istorice și județe ale țării. Fără a epuiza inventarul acestor monumente, ghidul poate fi de folos unui turist mai mult sau mai puțin avizat, dar și celor interesați de cunoașterea acestor nepreţuite comori, fără de care studiul civilizației românești nu este de conceput.

Vă așteptăm!

 

 

Detalii

Dată:
noiembrie 24, 2023
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Piața Poligon nr. 4
Brăila, Brăila 810026 România
+ Hartă Google
Telefon
(0239) 626-128
Vezi site-ul web Loc de desfășurare