Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Constantin Boer Dondoș- in memoriam

decembrie 21, 2022 @ 1:00 pm - 2:00 pm

Vă invităm miercuri, 21 decembrie, ora 13.00, la Centrul Multicultural “Dunărea” din cadrul Bibliotecii Județene Brăila, unde va avea loc premierea câștigătorilor Concursului Județean de creație plastică “Constantin Boer Dondoș”- in memoriam și vernisajul expoziției care conține lucrările realizate de participanții la concurs.
Este un omagiu adus marelui artist, care a plecat dintre noi în ziua de Crăciun din anul 2013. La concurs au participat 83 de elevi și preșcolari de la școlile și grădinițele din municipiul și județul Brăila, iar tema concursului a fost Spiritul Crăciunului.
Juriul format din profesorii Marilena Ioanid și Hugo Mărăcineanu, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, a acordat numeroase premii pentru secțiunile grafică, pictură și modelaj.
Coordonatori: profesorii Elisabeta Volcu, Lucian Constantin, Seciu Simona, Dorina Damian, Viorica Ioniță, Mădălina Done Calomeiț, Mihaela Dincă si cadrele didactice auxiliare Florentina Dumitrescu, Frusina Georgescu.
Lucrările premiate vor fi expuse până în luna martie, într-o expoziție itinerantă la școlile de unde provin elevii premiați cu premiul I.

Detalii

Dată:
decembrie 21, 2022
Oră:
1:00 pm - 2:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Biblioteca “Panait Istrati” Braila
Piața Poligon nr. 4
Brăila, Brăila 810026 România
+ Hartă Google
Telefon
(0239) 626-128
Vezi site-ul web Loc de desfășurare