DRAGĂ, UNDE-S BANII?

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape douăzeci de ani. Întreaga sa activitate se bazează pe propria experiență în raport cu banii. După ce a învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din 2009-2010, acesta a înțeles că e bine să îi ajute pe ceilalți să evite greșelile grave pe care el le-a făcut.
Cartea „Dragă, unde-s banii?” prezintă o serie de principii care oferă baza unei vieți echilibrate și prospere. Cititorii vor afla care sunt cele mai grave și frecvente greșeli în raport cu banii pe care le putem face, cum evităm problemele financiare în cuplu, cum să înțelegem și să controlăm mai bine cheltuielile, cum gestionăm și eliminăm eficient datoriile, cum putem achita un credit ipotecar în zece ani, în loc de treizeci, cum economisim înțelept și cum ne protejăm financiar, cum ne putem crește veniturile în mod eficient, cum investim inteligent, care sunt riscurile și oportunitățile, cum gândesc și cum acționează oamenii prosperi sau cum le putem asigura o educație financiară adecvată copiilor.
Autor

Adrian Asoltanie

Editura

Curtea Veche

Locul și anul publicării

București, 2021

„Petrecem 80% din timpul «treaz» într-o relație cu banii noștri. Să-i câștigăm, să-i cheltuim, să-i economisim, să-i investim… Nu ne învață nimeni cum să gestionăm această relație și resursă vitală. Greșelile financiare sunt scumpe și dureroase, pot distruge cupluri și afaceri, pot strivi idei și speranțe”, se arată în prezentarea cărții.
„Dragă, unde-s banii?” înseamnă o călătorie spre echilibru și prosperitate. Autorul prezintă un sistem de organizare structurat pe șapte pași care pot fi urmați de oricine își dorește o relație corectă cu el însuși și cu resursele sale financiare.
„Mesajul experților este cât se poate de clar: prosperitatea financiară vine numai atunci când avem un sentiment sănătos și puternic al valorii de sine. Cu toate că bazele managementului financiar inteligent nu reprezintă un domeniu greu accesibil omului modern, psihologia personală ne poate sabota în relația cu banii. (…) În concluzie, ceea ce gândim și simțim față de noi înșine ne influențează comportamentele financiare mult mai mult decât informațiile despre bani în sine.” (Gáspár György)
Acest volum este disponibil pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. Disponibilitatea titlului poate fi consultată în catalogul electronic al bibliotecii – https://toread.bjbraila.ro/opac.