FULGI DE IUBIRE

Cărțile lui John Green au fost publicate în peste douăzeci de limbi și figurează constant în topul celor mai bine vândute titluri, alcătuit de publicația “New York Times”. Dintre cele mai apreciate romane ale sale amintim: ˮSub Aceeași steaˮ, ˮCăutând-o pe Alaskaˮ, ˮDe 19 ori Katherineˮ, ˮOrașe de hârtieˮ.
Maureen Johnson a fost aleasă în 2012 Queen of Teen în Marea Britanie. Printre cărțile sale se numără ˮ13 Little Blue Envelopesˮ, ˮDevilishˮ, ˮGirl of Seaˮ, ˮThe Name of the Starˮ și ˮSuite Scarlettˮ.
Autor

JOHN GREEN, MAUREEN JOHNSON, LAUREN MYRACLE

Editura

Trei

Locul și anul publicării

București, 2014

Lauren Myracle este autoarea a numeroase cărți pentru copii și adolescenți, printre care ˮShine, Kissing Kateˮ, seria ˮThe Winne Yearsˮ și ˮThe Internet Girlsˮ.
Cei trei autori de romane pentru adolescenți și-au unit forțele pentru a scrie o carte frumoasă, cu trei povești de iubire pline de aventură, umor, romantism și duioșie, care se împletesc spre finalul romanului.
O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în viețile a trei adolescenți: o fată al cărei tren s-a înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi și o altă fată cu inima frântă ce-și vopsește părul în roz și visează să fie îngerul cuiva.
ˮÎn aceste povești tandre, ingenios întrețesute, iubirea plutește printre fulgi de nea, beteală și cadouri de Crăciun!ˮ (School Library Journal)
Acest volum este disponibil pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. Disponibilitatea titlului poate fi consultată în catalogul electronic al bibliotecii – https://toread.bjbraila.ro/opac.