MARILE TAINE ALE OMENIRII

Pornind de la premisa că din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să dezlege misterele lumii, autorul își dorește ca lucrarea sa să-i ofere cititorului diverse “spicuiri despre adevăruri rămase în umbră sau chiar ascunse în mod voit”. Chiar dacă nu toți cei care vor citi cartea “Marile taine ale omenirii” vor accepta premisele autorului, probabil cititorii vor fi intrigați și vor căuta în continuare descifrarea măcar a unora dintre tainele prezentate în lucrarea de referință.
Autor

FLORIN GHEORGHIȚĂ

Editura

Editura Polirom

Locul și anul publicării

Iași, 2013

Cartea tratează subiecte precum impresionantul secret al atlanților, cum au fost făcuți oamenii, protoistoria ascunsă, strălucitorii din Orion și oferă informații în sprijinul acestor teme, dar și imagini deosebite. Totodată, lucrarea își propune să aducă în atenția publicului și părți mai puțin cunoscute din istorie, precum enigma “somati” din peșterile tibetane, știința psihoenergetică aplicată în protoistorie, urmele de oameni din era secundară existente în Carpați, cele două cărți ale lui Enoh – cea antică a înțelepciunii și cea actuală, a cunoașterii, plecarea în spațiu și inițierile celeste, biochimia stelară a omului pământean, dar și profeții la apropierea sfârșitului unui ciclu terestru.

“Pe măsură ce acumulăm tot mai multe informații, împreună cu explicațiile respective, luminoasa sferă a cunoașterii noastre se mărește mereu. Un apreciat filosof spunea însă că, odată cu creșterea volumului și, implicit, a suprafeței acestei sfere, numărul punctelor de contact la exterior cu întunericul necunoscutului crește mai mult! Astfel, dorim mereu să cunoaștem noi și noi descoperiri, noi descifrări ale «enigmelor»”, spune chiar autorul cărții.

Florin Gheorghiță a scris și “OZN – o problemă modernă”, „Întrebările științei”, „Spirit și destin cosmic”, „Incursiuni în alte lumi”, „Veghetorii Terrei”, „Corpurile invizibile ale ființei umane”, „Lumea Sufletelor” și lista poate continua.

Acest volum este disponibil pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. Disponibilitatea titlului poate fi consultată în catalogul electronic al bibliotecii – https://toread.bjbraila.ro/opac.