POATE ÎNTR-O ALTĂ VIAȚĂ

La douăzeci și nouă de ani, Hannah Martin nu știe ce vrea să facă în viață. De când a terminat colegiul, a locuit în șase orașe diferite și a avut nenumărate slujbe banale, dar, după o relație dezastruoasă, decide să se întoarcă în Los Angeles, orașul ei natal.
Pentru a sărbători prima seară în L.A., cea mai bună prietenă a ei, Gaby, o duce la un bar – unde Hannah se întâlnește cu iubitul ei din liceu, Ethan. La miezul nopții, Gaby o întreabă pe Hannah dacă e gata să plece. Ethan se oferă să o ducă el acasă dacă vrea să mai rămână. Hannah ezită.
Ce se întâmplă dacă pleacă cu Gabby?
Ce se întâmplă dacă pleacă cu Ethan?
Și astfel, Hannah trăiește efectele fiecărei decizii, în două universuri paralele, în două povești succesive, surprinzător de diferite și cu consecințe importante pentru Hannah și oamenii de lângă ea.
Autor

TAYLOR JENKINS REID

Editura

Editura Leda/ Corint

Locul și anul publicării

București, 2016

Așadar, totul e sortit să se întâmple? Cât de mult din viața noastră este determinat de șansă? Și, lucrul cel mai important: există suflete-pereche? Hannah crede că da. Și în ambele lumi, e convinsă că l-a găsit.
„Amuzantă și surprinzătoare; Reid aduce dovezi convingătoare pentru existența fericirii în fiecare viață.” (Kirkus Reviews)
„Cititorii care își doresc o poveste de dragoste cu o evoluție neașteptată nu vor fi dezamăgiți.” (Library Journal)
„O călătorie sinceră, inteligentă și efervescentă dintr-un univers paralel într-altul.” (Renee Carlino)
Acest volum este disponibil pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. Disponibilitatea titlului poate fi consultată în catalogul electronic al bibliotecii – https://toread.bjbraila.ro/opac.